BKK VIPER-41
BKK VIPER-41 DREGGEN Uitbreiden

BKK VIPER-41 DREGGEN

BKK

Direct leverbaar

Nieuw

De Viper-41 is een sterke en glanzende 4xStrong dreg, ontworpen met lange en rechte haakpunten en een zeer agressieve bocht, ontwikkeld met het oog op topwatertechnieken.

 

Om het totale gewicht van de haak te verminderen en ervoor te zorgen dat deze dichter bij het kunstaas blijft, is het gelaste gedeelte van de dreg ingekort, waardoor ook de structuur meer flexibiliteit krijgt.

 

De punt is ontworpen om de aanhaaksnelheid te maximaliseren bij het vissen met oppervlakte aas of bij het vissen op vissen die het aas opzuigen, terwijl de agressieve vorm van de bocht ervoor zorgt dat de haak niet loskomt wanneer de vis slaat en uit het water springt.

 

De Viper-41 is gecoat in Bright Tin om zelfs ruwe zoutwateromgevingen te weerstaan ​​en wordt geleverd in een breed assortiment (6 tot 6/0) om een ​​enorm scala aan kunstaas te passen, van kleine vibraties tot grote SW stickbaits en poppers.

Meer details

100 Items

€ 10,95

incl. BTW

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

BKK VIPER-41 DREGGEN

BKK VIPER-41 DREGGEN

Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.