DEEPER PRO+ CHRISTMAS DEAL Uitbreiden

DEEPER PRO+ CHRISTMAS DEAL

DEEPER

9014-90

Onbekende levertijd

Nieuw

De draadloze, uitwerpbare Deeper Smart Sonar PRO+ is de beste in zijn serie. Hij gebruikt wifi-aansluiting om gegevens nauwkeuriger over te brengen naar je smartphone of tablet. Deeper Smart Sonar PRO+ bevat een zeer nauwkeurige interne GPS-ontvanger waarmee het apparaat bathymetrische kaarten kan maken terwijl er vanaf de kant of op het water wordt gevist. Hierdoor is de Deeper Smart Sonar PRO+ de enige beschikbare, uitwerpbare dieptemeter die je in staat stelt nauwkeurige functie- en visvind gegevens op te vragen die eerder alleen beschikbaar waren op de consoles van visboten.

 

In deze speciale kerst uitvoering bevind zich ook nog eens een zeer fraaie en handige Gerber Dime multi tang, een Deeper night fishing cover en een smartphone mount. OP=OP, weg is PECH!

Meer details

Batterij type Lithium Polymer, 3.7V Rechargeable, 850mAh

Diameter (mm) 65

Kleur Zwart

Max. afstand (m) 100

Max. diepte (m) 40

Sonarfrequentie (kHz) 90kHz / 290 kHz

Wifi + GPS Ja

Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.