FJUKA MICROS (200 GRAM)
FJUKA MICROS (200 GRAM) Uitbreiden

FJUKA MICROS (200 GRAM)

FJUKA

Direct leverbaar

Nieuw

De perfecte Instant-Action Feed:alle Fjuka aas wordt aangedreven door een speciale combinatie van voer attractanten bekend als Sensate™. De micro lokstoffen in Sensate™ verspreiden zich verder, dragen sneller en geven 3000 keer meer smaak af dan gewone lokstoffen op oliebasis.

Snel vissen:Fjuka 2in1 Micros hebben geen voorbereiding nodig en zijn de perfecte hookers, ze haken direct vanuit de zak. Tijdbesparing op de oever betekent dat je aas langer in het water blijft en meer vis vangt.

Waar voor je geld:2in1 Micros geven je een aas van hoge kwaliteit met meer dan 3000 micro hookbaits in elke zak. De 2in1 Micros zijn zo voordelig dat je ze ook als perfect wintervoer kunt gebruiken. 

Vangsten op meren, rivieren en kanalen:ongelooflijk flexibel en eenvoudig te gebruiken - beginners haken en gaan zonder weken of andere voorbereiding, terwijl ervaren vissers het een onvervangbaar onderdeel van hun arsenaal vinden. 

Uitstekende vangstpercentages:getest door duizenden vissers en bewezen een match-winning aas. Fjuka 2in1 Micros zijn onweerstaanbaar voor riviervissen, zeelten en exemplaren zoals karper, brasem, vlagzalm, barbeel, rietvoorn, zeelt, forel, F1's en crucians.

Superlang houdbaar:er zitten meer dan 3000 pellets in elke zak en eenmaal geopend blijft Fjuka tot 12 maanden zacht. (Bewaar de pellets in een verzegelde zak of container - ze drogen hard uit als de verpakking niet opnieuw wordt verzegeld).

Alleen menselijke ingrediënten:Fjuka 2in1 Micros zijn gemaakt van alleen hoogwaardige ingrediënten. Er zitten geen kunststoffen, gommen, wassen of harsen in; het is gewoon gezond, voedzaam voedsel waar vissen dol op zijn (tarwe- en maïsmeel, zetmeel en eiwitten met suikers en een beetje zout).

Value 4-Bag Pack voor meer opties op de oever:Inclusief het platdrukken van witte pellets om brood te imiteren, het vormen van gele pellets tot imitatie-maïs, of het vormen van wormen uit de rode. Koop nu en probeer dit revolutionaire nieuwe aas zelf.

Haakt, voert, vangt alles! Karper, forel, brasem, voorn, rietvoorn, zilvervis, zeelt, kroeskarper, baars, paling, meerval, riviergrondel, barbeel...

  • Superaantrekkelijke 3 mm voerpellets die ook het perfecte haakaas zijn

  • Haak direct met totale haakgreep - geen boren of banden nodig

  • Fjuka's unieke flexibele formule: maakt maden, brood of maïs

  • Trekkende kracht van Sensate™ microvoedingsstoffen voor onmiddellijke actie

  • Meer dan 3000, 3mm pellets in elke 195g zak

24 Items

€ 3,99

incl. BTW

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

FJUKA MICROS (200 GRAM)

FJUKA MICROS (200 GRAM)

Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.