DUO BEACH WALKER GUADO 130S
DUO BEACH WALKER GUADO 130S Uitbreiden

DUO BEACH WALKER GUADO 130S

D.U.O.

Direct leverbaar

Nieuw

De DUO Beach Walker Guado is een nieuw model dat alle voordelen van een minnow samenvat in zijn gestroomlijnde profiel. Het is een groot kunstaas voor grote vangsten. Hoewel hij voor veel soorten kan worden gebruikt, is de Guado officieel speciaal ontworpen voor het vissen op grote bot. Wij gebruiken het hier voornamelijk voor het vissen op zeebaars.

 

De Guado zal vliegen als je hem lanceert en een van de beste werpafstanden in zijn klasse bereikt. Het is ontworpen om door de wind te snijden en zelfs in ongunstige weersomstandigheden grote afstanden af ​​te leggen. Twee bewegende gewichten in zijn lichaam helpen hem deze indrukwekkende werpafstand te bereiken.

 

De lip biedt nog een voordelig element aan de Guado. Een lip van het crank-type, die weinig luchtweerstand geeft bij het werpen. Hiermee kunt u de Guado gemakkelijk in ondiep water gebruiken en obstakels vermijden die ander kunstaas vast laten komen te zitten. De Guado is een zeer functionele plug welke vissers gebruiksvriendelijkheid en effectiviteit geeft.

Meer details

16 Items

€ 29,99

incl. BTW

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

DUO BEACH WALKER GUADO 130S

DUO BEACH WALKER GUADO 130S

Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.