FIORETTO ESSENSE LIGHT GAME
MOLIX FIORETTO ESSENSE LIGHT GAME HENGELS Uitbreiden

MOLIX FIORETTO ESSENSE LIGHT GAME HENGELS

MOLIX MOLIX

Direct leverbaar

Nieuw

Ergonomie, dikte, maat, balans en de koppeling van deze verschillende materialen zijn de bijzonderheden die dit project kenmerken. De fusie tussen deze productieprocessen zijn de kenmerkende elementen van dit product. De Fioretto Essence hengels zijn volledig ontwikkeld in Italië en wereldwijd getest door ervaren vissers.

 

De "Light Game" serie is ontstaan door onderzoek te doen naar de beste combinatie van materialen om de perfecte balans tussen lichtheid en hoge prestaties te verkrijgen. De originele reelhouder verbetert de trillingsperceptie direct op de hand van de visser.

 

Snel, krachtig en licht. De light game hengels zijn ontworpen voor zowel hard- als softbaits, in elke Light Game-variant die bekend is, in zoet- en zoutwater..

Meer details

2 Items

€ 199,99

incl. BTW

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

MOLIX FIORETTO ESSENSE LIGHT GAME HENGELS

MOLIX FIORETTO ESSENSE LIGHT GAME HENGELS

Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.