4D LINE THRU ROACH SS
SAVAGE GEAR 4D LINE THRU ROACH SS - 32CM Uitbreiden

SAVAGE GEAR 4D LINE THRU ROACH SS - 32CM

SAVAGE GEAR

Direct leverbaar

Nieuw

De voorn is misschien wel de belangrijkste prooivis voor veel zoetwatervissen. Savage Gear heeft het gedrag, de details en de beweging van deze vissen in detail bestudeerd om een ??reeks kunstaas te creëren die agressieve aanvallen van de roofvissen zal veroorzaken!

 

De Savage Gear 3D Roach is gebaseerd op een 3D Scan van een echte voorn en hij zal je verbazen in detail, realisme en bizarre zwemactie. De Line Thru Roach is echt fantastisch kunstaas, dat eruitziet en zwemt als het echte werk. Het beroemde line-thru-systeem is verder ontwikkeld, zodat de haak op het breedste punt van het lichaam vrij buiten het lichaam kan zwaaien, wat zorgt voor een geweldige inhaking. Met behulp van de nieuwe Little Line Thru modifier kan de roach gemakkelijk omgevormd worden naar een twee dreggen systeem. Het hoge lichaamsprofiel geeft een verbazingwekkende S-curve-actie, die op spinstop naar de zijkant snijdt en schuift, wat gewoon gekmakend is uit het oogpunt van een grote snoeken!

Meer details

12 Items

€ 34,99

incl. BTW

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

SAVAGE GEAR 4D LINE THRU ROACH SS - 32CM

SAVAGE GEAR 4D LINE THRU ROACH SS - 32CM

Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.