FIORETTO ESSENSE TRAVEL
MOLIX FIORETTO ESSENSE TRAVEL HENGELS Uitbreiden

MOLIX FIORETTO ESSENSE TRAVEL HENGELS

MOLIX MOLIX

Direct leverbaar

Nieuw

Ergonomie, dikte, maat, balans en de koppeling van deze verschillende materialen zijn de bijzonderheden die dit project kenmerken. De fusie tussen deze productieprocessen zijn de kenmerkende elementen van dit product. De Fioretto Essence hengels zijn volledig ontwikkeld in Italië en wereldwijd getest door ervaren vissers.

 

De Fioretto Essense Allround serie kenmerkt zich door zijn veelzijdigheid, snelheid en kracht. De originele reelhouder verbetert de trillingsperceptie direct op de hand van de visser. Het ergonomische ontwerp zorgt voor meer balans en comfort en vermindert de inspanning tijdens lange vissessies. De innovatieve blanc-structuur en de geleidelijke coniciteit zorgen voor perfecte precisie worpen, gevoeligheid, haakcontrole en maximale visserijprestaties.

 

De serie bestaat uit eendelige en tweedelige modellen, geschikt voor zowel zoet- als zoutwatervissen zoals Black Bass, Forel, Roofblei, Zeebaars, Buefish en Atlantic bonito.

1 Item

€ 249,99

incl. BTW

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

MOLIX FIORETTO ESSENSE TRAVEL HENGELS

MOLIX FIORETTO ESSENSE TRAVEL HENGELS

Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.