Acties, Workshops en Evenementen - Wout van Leeuwen Fishing & Outdoor

Acties, Workshops en Evenementen

Op deze pagina kunt u vinden welke acties, workshops en evenementen Wout van Leeuwen op de planning heeft staan.
Ook kunt u hier verslagen vinden van de laatste evenementen die hebben plaats gevonden.

Wout van Leeuwen Workshops

Door de regels omtrent het coronavirus is het voor Wout van Leeuwen op dit moment helaas niet mogelijk om workshops te geven. Normaal hebben wij rond deze tijd een workshop zeebaarzen die door onze klanten graag bezocht wordt. Wij kijken hier zelf ook altijd naar uit maar op dit moment is het helaas niet mogelijk.

Zodra het weer kan en mag pakken wij de draad natuurlijk weer op.

MAAR.... U kunt natuurlijk wel gewoon in onze winkel terecht voor advies en materiaal. Corona of niet, die zeebaarzen komen toch!
Dus kom gezellig langs en stel je vragen. We helpen je graag.

Workshop zeebaarsvissen

13 juli 2019

De gratis zeebaars workshop bij wout van leeuwen was groot succes. Drie groepen verdeeld over de dag kregen les en uitleg van Carl Greve onze zeebaars specialist. Na de theorie naar de waterweg en het in de praktijk uitvoeren. Diverse mooie zeebaarzen werden gevangen na de tips van Carl. Kortom een gigantisch succes en dat voor gratis geld! En er werd ook nog vis gevangen!

Karper Wedstrijd op Lac De Lepnet

18 mei 2019

Het was weer een gezellige wedstrijd. En spannend tot op het laatste moment. Er zijn weer vele mooie vissen gevangen en natuurlijk heel veel gelachen.

Iedereen weer bedankt voor een geweldige wedstrijd.
Met dank aan onze sponsors: JRC-Sensas/Starbaits-Strategy-Solar-Shimano-Ridge monkey.

Vliegbind Workshops

Wout van Leeuwen organiseert regelmatig vliegbind-workshops waar je GRATIS aan mee kunt doen. Dus als je al een tijdje rond loopt met het idee dat het vliegvissen iets voor jou zou kunnen zijn, probeer het gewoon! Altijd gezellige groepjes die met z'n allen leren hoe je technieken toepast en hoe je met materialen omgaat. Vraag er naar in onze winkel. Natuurlijk geven we ook op Facebook een berichtje als we weer gaan starten dus kijk ook op onze Facebook pagina.


Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.