Acties, Workshops en Evenementen - Wout van Leeuwen Fishing & Outdoor

Acties, Workshops en Evenementen

Op deze pagina kunt u vinden welke acties, workshops en evenementen Wout van Leeuwen op de planning heeft staan.
Ook kunt u hier verslagen vinden van de laatste evenementen die hebben plaats gevonden.

Wilt U zelf uw lijnen en onderlijnen knopen?

17 april 2020

Leer de fijne kneepjes en truckjes die het knopen van lijnen makelijker en effectiever maken van de pro's.
Op deze avond kunt u alles te weten komen over de juiste knopen en technieken en natuurlijk kunt u met al uw vragen terecht bij deze mannen.

MIS HET NIET!

2e Handsbeurs Wout van Leeuwen

27 en 28 maart 2020

Heb je hengelsport materiaal wat je graag zou willen verkopen? Breng het bij ons in de winkel vanaf heden tot 27 maart. en wij verkopen het voor je. Je bepaald zelf je prijs en is het verkocht? Ontvang je het bedrag in waardebonnen van Wout van Leeuwen.

Klik op deze link voor meer informatie

Info 2e hands beurs

Workshop zeebaarsvissen

13 juli 2019

De gratis zeebaars workshop bij wout van leeuwen was groot succes. Drie groepen verdeeld over de dag kregen les en uitleg van Carl Greve onze zeebaars specialist. Na de theorie naar de waterweg en het in de praktijk uitvoeren. Diverse mooie zeebaarzen werden gevangen na de tips van Carl. Kortom een gigantisch succes en dat voor gratis geld! En er werd ook nog vis gevangen!

Karper Wedstrijd op Lac De Lepnet

18 mei 2019

Het was weer een gezellige wedstrijd. En spannend tot op het laatste moment. Er zijn weer vele mooie vissen gevangen en natuurlijk heel veel gelachen.

Iedereen weer bedankt voor een geweldige wedstrijd.
Met dank aan onze sponsors: JRC-Sensas/Starbaits-Strategy-Solar-Shimano-Ridge monkey.

Vliegbind Workshops

Wout van Leeuwen organiseert regelmatig vliegbind-workshops waar je GRATIS aan mee kunt doen. Dus als je al een tijdje rond loopt met het idee dat het vliegvissen iets voor jou zou kunnen zijn, probeer het gewoon! Altijd gezellige groepjes die met z'n allen leren hoe je technieken toepast en hoe je met materialen omgaat. Vraag er naar in onze winkel. Natuurlijk geven we ook op Facebook een berichtje als we weer gaan starten dus kijk ook op onze Facebook pagina.


Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.