Bekijk onze winkel - Wout van Leeuwen Fishing & Outdoor

Welkom

Op deze pagina kunt u een digitaal kijkje nemen in onze winkel.

Bij Wout van Leeuwen vind u alle takken van de sportvisserij en daar zijn we trots op. Of u nu in eigen land of in het buitenland wilt vissen, op zee, in de polder of gewoon in uw eigen buurt in een sloot of vijver, wij hebben de juiste spullen om u op weg te helpen. Van  kunstaas, karper en zeevissen tot wedstrijdvisserij en de meervalvisserij, u vind het allemaal in onze winkel.
Tevens heeft elke afdeling zijn eigen specialist. U kunt al uw vragen kwijt bij diegene die verantwoordelijk is voor de betreffende afdeling en zal altijd een antwoord krijgen waar u iets mee kunt.
En dit komt simpelweg omdat wij allemaal zelf ook vissers zijn en al wat jaren ervaring hebben....dat helpt.

Dus neem een kijkje op deze pagina of liever nog...kom gezellig langs. We hebben koffie klaar staan voor u!

Heeft Wout het niet, dan vangt het niet!

1200 vierkante meters vol met hengelsport. U kijkt uw ogen uit!

Maak kennis met onze winkel

  Karper

Wout van Leeuwen heeft een groot assortiment aan artikelen voor de karpervisserij. U vind bij ons alles wat u nodig heeft en van alle grote merken.

  Kunstaas

Ook voor het moderne street fishing hebben wij alles in huis. En natuurlijk ook voor het vissen op zeebaars in onze Rotterdamse haven. Maar als u gewoon wilt snoeken in de polder of de grote rivieren kunnen we u van de nodige adviezen en materialen voorzien.

  Witvis

Natuurlijk ontbreekt bij ons ook de feeder, picker en wedstrijdvisserij niet. Ook in de vaste hengels hebben wij heel veel keuze, of het nu een hengel van 13 meter is of een klein hengeltje om te gaan vissen met uw kleinzoon, we hebben het allemaal!

 


Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.